Om Nedlasting Av Musikk

Så du er her fordi du vil utvide musikksamlingen din og være usikker på hvordan du laster ned. Slapp av, det er mange gode tips her som får deg til å laste ned musikk veldig raskt. Fortsett til den følgende artikkelen som har mange solide ideer om hvordan du laster ned musikk som er viktig for deg.

Du bør sørge for å dra fordel av alternativet «Forhåndsvisning» på hvert spor i et album før du laster det ned. Dette er en god idé for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg for penger siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Sjekk lovlig gratis musikk fra etablerte musikknedlastingssteder. Mange store online musikkforhandlere som iTunes, MP3.com, Amazon, com og mer har gratis musikkseksjoner. Du kan lovlig laste ned disse gratis låtene fra noen artister du liker eller noen nye som du vil lytte til for første gang.

Bruk forhåndsvisninger for å lytte til prøver før du betaler for et helt album. Med forhåndsvisningsalternativet kan du snike en lydkontroll av en sang før du faktisk betaler for den. Det er helt gratis og tilgjengelig på nesten alle populære nettsteder for nedlasting av musikk. På denne måten kan du sørge for at du liker albumet før du kjøper det.

Hvis du laster ned massevis av musikk, kan det være bedre å bruke en abonnementstjeneste. Tjenester som disse inkluderer Rdio og Spotify, og du betaler en lav abonnementsavgift hver måned i bytte mot tilgang til et tilsynelatende uendelig antall sanger. Når du abonnerer, kan du laste ned musikk for å spille offline akkurat som om du hadde kjøpt den spesifikke nedlastingen. Det kan være en rimeligere måte å utvide biblioteket på.

Hvis du vil prøve noen mer uklare artister, må du holde øynene åpne for gratis musikk tilgjengelig fra dem. Selv de mest populære nettstedene, som Amazon og iTunes, tilbyr gratis nedlasting fra tid til annen. Dette er en flott måte å bygge musikkbiblioteket på uten å bruke penger på låter du kanskje liker.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Hold deg til pålitelige nettsteder for nedlasting av musikk. Det største problemet med upålitelige nettsteder er at de kan inneholde virus, men du kan også sette deg selv i fare hvis du laster ned musikk fra et mindre respektabelt nettsted. Ta deg tid til å undersøke et nettsted før du laster ned for å sikre at det er både trygt og lovlig å bruke.

Som du kan se fra artikkelen ovenfor, kan alle laste ned kvalitetsmusikk når du har gode tips å følge. Nå som du forstår hvordan prosessen fungerer, er det ingen grunn til at du ikke finner steder å laste ned musikk. Hold deg til disse tipsene og bruk dem når du ønsker å finne god musikk.

How To Download Music?